امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
بلوک کد اختصاصی
  • پايان نامه رشته حسابداري با عنوان بررسي عوامل مؤثر بر مطالبات معوق بانك تجارت(در...
  • مقاله مقايسه مرزبان نامه و کليله و دمنه
  • مقاله کامل در مورد ليزر و کاربرد آن در صنعت
  • پاورپوينت تجزيه و تحليل پايانه مسافربري تنکابن
  • کاربرد پردازش تصوير و بينايي ماشين در صنايع غذايي
  • ارزيابي اثرات زيست محيطي احداث سد و نيروگاه بر رودخانه كارون در استان چهار محال ...
  • توازن بار در ابرهاي محاسباتي
  • گزارش کارآموزي رشته روانشناسي صنعتي/سازماني در شرکت مهندسي مواد کاران
  • پايان نامه کارشناسي حسابداري با عنوان تجزيه و تحليل نسبتهاي مالي شرکت زربال ‏
  • پاورپوينت و ارائه کامل هزينه يابي کايزن
  • پايان نامه مهندسي عمران با عنوان شمع (بصورت جامع و کامل)
  • رايانش ابري،توازن بار و تشريح کامل مفاهيم معماري و مديريت در آن
  • پاورپوينت و ارائه کامل برنامه ريزي منابع سازماني
  • پاورپوينت استفاده از روشهاي داده كاوي در تشخيص نفوذ به شبكه هاي كامپيوتري
  • گزارش کارآموزي رشته حسابداري در شرکت نفت
  • پاورپوينت و ارائه مطلب اطلاعات حسابداري

    تاثيرات جنسيت در حقوق كيفري

    چكيده در اين پژوهش تاثيرات جنسيت در حقوق كيفري ايران با مراجعه و ملاحظه قوانين و مقررات اعم از ماهوي و شكلي مورد بررسي قرار گرفت كه مقنن با مد نظر قرار دادن جنسيت زن و مرد،تفاوت و تمايز در برخي موضوعات را اعمال كرده است. در عناوين مجرمانه جرايمي شناسايي گرديده است كه مختص جنس ...

    بحران هويت جنسي

    بحران هويت جنسي

    عنوان تحقيق: بحران هويت جنسي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 20 شرح مختصر: در دنياي امروز، دنيايي كه هر روز از سنتها فاصله گرفته و به سوي مدرنيست مي رود، در همه ابعاد زندگي شاهد دگرگوني و تغيير نقش هاي جنس مخالف اين پرسش را در ذهن مي zwnj;آورد كه نقش حقيقي زن و مرد در يك جامعه چيست؟ آيا ...

    دانلود پايان نامه ارشد قالب word با عنوان بررسي رابطه هوش هيجاني و سبكهاي مقابله با استرس و تاثير جنسيت بر اين رابطه ??? ص

    پايان نامه جهت دريافت درجه كارشناسي روانشناسي باليني موضوع بررسي رابطه بين هوش هيجاني و سبكهاي مقابله با استرس و تاثير جنسيت بر اين رابطه چكيده هدف از اين پژوهش بررسي رابطه هوش هيجاني و سبکهاي مقابله با استرس و تأثير جنسيت بر روي آن در دانشجويان مقطع كارشناسي رشته روانشناسي ...

    دانلود پايان نامه آماده در قالب word با عنوان پايان نامه كارشناسي ارشد عوامل موثر در روسپي گري فحشا 227 ص

    چکيده فصل اول- كليات مقدمه 2 بيان مسأله 5 ضرورت و اهميت تحقيق 8 اهداف تحقيق 10 فصل دوم- ادبيات موضوع گفتار يكم- خانواده 12 تعريف خانواده 14 اهميت خانواده 16 گفتار دوم - آسيبهاي خانواده 19 اختلاف خانوادگي 22 خشونت خانوادگي 24 تجاوز جنسي عليه زنان 26 تجاوز جنسي عليه كودكان 29 فقر و انحرافات ...

    بررسي مقايسه اي ويژگي هاي خانوادگي زنان روسپي و زنان غيرروسپي

    بررسي مقايسه اي ويژگي هاي خانوادگي زنان روسپي و زنان غيرروسپي

    عنوان پايان نامه: بررسي مقايسه اي ويژگي هاي خانوادگي زنان روسپي و زنان غيرروسپي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 192 شرح مختصر: موضوع اين پايان نامه بررسي مقايسه اي ويژگيهاي خانوادگي زنان روسپي و غير روسپي شهر تهران است . سئوال اصلي پژوهش اين است که : آيا بين زنان روسپي و زنان غير ...

    تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران شهرستان پارسيان در سال تحصيلي 93-94

    تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران شهرستان پارسيان در سال تحصيلي 93-94

    اين پايان نامه تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران شهرستان پارسيان در سال تحصيلي 93-94 شامل فايل به صورت word مي باشد توضيحات محصول تعداد صفحه:84 چکيده تحقيق حاضر به تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران ميپردازد. جامعه آماري اين تحقيق دختران و پسران شهرستان پارسيان ...

  • دانلود مقاله ترجمه شده بررسی فرآیند یکپارچه رشنال

    دانلود مقاله ترجمه شده بررسی فرآیند یکپارچه رشنال دسته: کامپیوتر و IT
    بازدید: 2 بار
    فرمت فایل: pdf
    حجم فایل: 309 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 15

    بررسی فرآیند یکپارچه رشنال

    قیمت فایل فقط 11,700 تومان

    خرید

    بخشی از ترجمه فارسی:

    فرایند یكپارچه منطقی (RUP) یك اسلوب سیستمهای اطلاعاتی است كه امروزه در وسیع‏ ترین حالت استفاده می‏شود. طراحان اصلی آن سه نفر هستند به نامهای ایوار یاكوبس، جرادی بوچ و جیمز رامبو، كه همچنین زبان نمونه‏سازی یكپارچه را هم طرح كرده‏اند. این فرایند اساساً مبتنی بر خط مشی (روش) اریكسون، ابجكتوری و خط مشی منطقی (عقلانی) است كه در سال 1995 با فرایند ابجكتوری منطقی تركیب شدند. زبان مدل سازی (نمونه‏سازی) یكپارچه به همراه تجربه‏ای از شركت Rational، فرایند یكپارچه منطقی را تشكیل داد.
    فرایند یكپارچه یك فرایند توسعه نرم‏افزاری است كه مجموعه‏ای است از فعالیتهای مورد نیاز برای تبدیل نیازمندیهای كاربران به یك سیستم نرم‏افزاری، اما به عنوان یك چارچوب كلی فرایند هم دیده می‏شود كه می‏تواند برای مقاصد مختلف، اختصاصی شود.
    سه وجه فرایند یكپارچه عبارتند از:
    – حالت كاربری(استفاده)- مورد – حالت متمركز بر ساختار
    – و افزایشی
    مراحل اصلی برای یك پروژه RUP با توجه به [2 ] عبارتند از:
     گرد هم آورید تیم (گروه) را
     تصمیم بگیرید كه كدام سیستم بنا خواهد شد (ظاهراً انتخاب دیگری به جز بنای یك سیستم وجود ندارد)؛
     یك مدل استفاده- مورد و یك مدل اولیه UI را بنا كنید؛
     از توسعه ‏های فرایند UML برای بنای یك مدل تحلیل هدف استفاده كنید؛
     از جنبه ‏های دیگر متداول UML برای دیاگرامهای طراحی، دسته‏بندی، حالت و مرحله و نظایر اینها استفاده كنید؛
     در حین اختصاص دسته‏ ها به واحدها و بسته ‏ها، به معماری آنها توجه دقیق كنید؛
     طرح خود را به وسیله مدل استفاده- مورد آزمایش كنید این كار نتایج عالی را خواهد داد؛
     طرح را به عمل درآورید.
    عنصر1:  

    وضعیت مسئله:
    این روش شناسی به مفهوم، مرتبط است. این امر به خصوص در دو جریان كاری اصلی یعنی نیازمندیها و تحلیل، كه مهمترین عوامل در فاز اول (شروع، جزئیات) هستند، دیده می‏شود اما همه اینها در طول فرایند قرار دارند به خاطر طبیعت ذاتی آن.
    همانگونه كه گفته شد: فرایند یكپارچه یك فرایند پیش رونده از طریق سیستم استفاده- مورد می‏باشد. یعنی تمام فرایند توسط مسیری كه كاربر با سیستم تعامل می‏كند، كنترل می‏شود. هر مدل ایجاد شده می‏تواند نشانی از یك مورد استفاده را داشته باشد. اینكه فرایند یكپارچه بر معماری متمركز است بدین معناست كه از ابتدای شروع فرایند تاكید شدیدی بر معماری سیستمهای اطلاعاتی وجود دارد. این شامل سخت‏افزار و چارچوبهای مورد استفاده و نیز گسترش و زبانهای برنامه‏نویسی هم می‏شود.
    علاوه براین دو مفهوم اختیاری در جریان كاری «نیازمندیها» وجود دارد كه تسلط یافتن بر محیط كاری تجاری را پشتیبانی می‏كند:
     مدل قلمرو: یك دیاگرام دسته UML كه مهمترین انواع اهداف را در زمینه سیستم، به دست می‏آورد.
     مدل تجاری: تكنیك درك فرایندهای تجاری یك سازمان.
    این مدل یك مدل تجاری را شبیه مدل كاربری- مورد برای سیستم نرم‏افزاری از منظر استفاده (كاربری) و طرح‏های كلی ارائه می‏كند كه چگونه برای كاربران خود، ارزش (بهاء) می‏آفریند. همچنین یك مدل هدف تجاری دارد كه نهادهای تجاری را همانند مدل قلمرو، تشریح می‏كند.
    اما جدا از آنچه درباره وضعیت مسئله گفته شد، این یك روش پوزیتوسیستمی (مثبت گرایی) است. به نظر می‏رسد كه فقط با مشخصات سیستم مرتبط است. RUP هیچ چیزی برای گفتن درباره نیازمندیهای تجاری یا مدل‏سازی فرایند تجارت ندارد به جز اینكه موارد كاربری كافی هستند.
    عنصر2: روش شناسی كاربر (حل كننده مسئله):
    RUP، متدولوژی كاربر را با مفهوم كارگر (ایجاد كننده) استفاده می‏كند.
    ارزیابی ایجاد بنای ذهنی: حل كنندگان مسئله و نقش‏های مختلف آنان، كارگران (ایجاد كنندگان) هستند. هر كارگر نوعی انتزاع انسانی را به همراه قابلیت‏های مورد نیاز در مهندسی نرم‏افزار، از خود نشان می‏دهد. وقتی یك پروژه كارمندان خود را جذب می‏كند، یك كارگر از خود اطلاعات و قابلیتهایی را نشان می‏دهد كه یك نفر نیاز دارد برای انجام آن كار، همانطور كه آن كارگر در این پروژه نیازمند آن است. در روش‏شناسی، كارگر در ابتدا در قالب مسئولیتش توصیف می‏شود.
    سطوح علاقه بنای ذهنی: آنچه كه یك كابر باید بداند، بیشتر به نقش او در انجام فرایند بستگی دارد یعنی آنچه كه او هست. هر فرد انجام دهنده كار (كارگر) باید اطلاعاتی را از UML، تصویر خوبی از فرایند كلی و مسئولیت خاص وی در این فرایند داشته باشد. عموماً انجام دهندگان كار عبارتند از:
     تحلیل گران سیستم و مشخص كنندگان استفاده- مورد: انجام دهندگان كار با بالاترین سطح مهارت‏ها، آنان دارای مهارت در تحلیل فرایند تجارت و سازمانها و دارای تجربه و قدرت تحلیل خوبی هستند.
     طراحان واسطه بین كاربر و ابزار: اینان دارای مهارتهای فنی و گرافیكی خوبی هستند.
     آرشیتكت: آرشیتكت (معمار) هم نیازمند مهارت است اما بیشتر از جنبه فنی. او همچنین نیازمند درك موارد استفاده جهت انجام اهداف خود می‏باشد.
     مهندس استفاده- مورد، مهندس اجزاء، ایجاد كننده سیستم: اینها در اصل نیاز به مهارتهای فنی دارند چون فقط بر اساس موارد- استفاده، طراحی و اجراء می‏كنند.
     طراح آزمایش: دارای مهارتهای فنی بالا همچنین درك خوب از فرایندها
     آزمایش كننده سیستم: مهارتهای فنی
    عنصر سوم، مرحله اول: فهم وضعیت ارتباط
    این مرحله ارتباط كاملی با جریان كار هسته‏ای یعنی كسب نیازمندیها دارد و نقاط شروع مختلفی را مانند مدل تجاری، یك مدل قلمرو یا یك مشخصه نیازمندی كامل و مفصل از مشتری فراهم می‏كند. بعد از آن چند مرحله دیگر به انجام می‏رسند. در ابتدا یك لیست جنبه‏های مختلف از موضوع ایجاد می‏شود كه در حین فرایند، بخاطر وسیعتر یا كوچكتر می‏شود. ثانیاً كاربر باید فهم و دركی از زمینه و متن سیستم داشته باشد. برای بیان زمینه و متن یك سیستم، دو روش وجود دارند كه عبارتند از مدل تجاری و مدل قلمرو. نام نهادن اهداف هم برای ساختن فرهنگی از عبارات استفاده می‏شود كه به ارتباط كمك می‏كند. سومین مورد، كسب نیازمندیهای وظیفه‏ای به كمك “استفاده- مورد“ هاست. نهایتاً نیازمندیهای غیروظیفه هم كسب می‏شوند. این مورد در طبیعت تكرار گونه فرایند، تاكید زیادی بر بازتاب-در- عمل دارد. نیازمندیها و مرزهای سیستم به همراه هر تكرار مجدداً ارزیابی می‏شوند.
    تكنیك‏ها و مدلهای بازرسی:
    همانطوری كه در بالا گفته شد لیست جنبه‏ها توسعه می‏یابد، كه ممكن است شامل وضعیت، هزینه تخمینی و اولویت باشد. این امر در مدیریت نیازها در خلال فرایند كمك می‏كند. در عنصر1 مدل تجاری و مدل قلمرو توضیح داده شدند كه می‏توانند برای فهم و درك زمینه سیستم و كسب نیازها به كار روند. هنوز در جریان كاری “نیازمندیها“ مدلهای استفاده- مورد وجود دارند كه توصیف یك تشخیص به كار می‏روند. آنها تشریح می‏كنند كه چگونه یك كاربر با سیستم كار می‏كند. هر نوعی از كاربران به عنوان یك یا بیشتر نقش، عمل می‏كند. هر سیستم خارجی كه این سیستم با آن در تعادل است، هم به عنوان ایفا كننده یك نقش عمل می‏كند. جریان رویدادها برای هر مورد استفاده (use- Case) می‏تواند به عنوان یك توصیف جداگانه از مراحل عمل مورد استفاده‏ها به كار آید. همچنین دیاگرامهای وضعیت می‏توانند برای توصیف یك مورد- استفاده به كار گرفته شوند.
    عنصر3، مرحله 2:
    انجام تشخیص: برای انجام تشخیص RUP از دیاگرامهایی كه در جریان كاری نیازمندیها توسعه یافته، استفاده می‏كند. آنها در یك سطح مفهومی یا منطقی بیشترند و هیچ چیزی درباره سطح فیزیكی گفته نمی‏شود. RUP بیان می‏كند كه نیازمندیهایی می‏توانند وجود داشته باشند كه نمی‏توانند خودكار (اتومات) شوند و به وسیله یك سیستم اطلاعاتی حل می‏شوند.
    عنصر3، مرحله3:
    RUP حقیقتاً با این مرحله به دور از جریان كاری نیازمندیها، ارتباط ندارد اما قبلاً تصمیمات، وضعیت مطلوب را ساخته‏اند. هیچ مقایسه‏ای بین حالت فعلی و حالت مطلوب وجود ندارد. همچنین هیچ گونه پرسش مستقیمی درباره تمایلات و نیازهای مشتری وجود ندارد اما RUP بیان می‏كند كه آنها باید در كارگاههایی تحلیل گران و مشتریان مشاركت می‏كنند، تحت مطالعه و كار قرار گیرند.

    فهرست مطالب این مقاله:

    • مقدمه
    • عنصر1: وضعیت مسئله
    • عنصر2: روش شناسی كاربر (حل كننده مشكل یا مسئله)
    • عنصر 3، مرحله1: درك وضعیت
    • عنصر3، مرحله2: انجام تشخیص
    • عنصر 3، مرحله3: تعریف كردن طرح كلی تشخیص
    • عنصر3، مرحله4: تعریف كردن مسائل
    • عنصر3، مرحله5: استنتاج یك سیستم فكری
    • عنصر3، مرحله6: انجام طراحی مصنوعی/منطقی
    • عنصر3، مرحله7: انجام طراحی فیزیكی
    • عنصر3، مرحله8: اجرای طرح
    • عنصر4: ارزیابی
    • خلاصه

    بخشی از مقاله انگلیسی:

    Introduction The Rational Unified Process is the information systems methodolgy most widely in use today. The main contributers are the three amigos Ivar Jacobson, Grady Booch and James Rumbaugh who also designed the Unified Modeling Language. It is mainly based on the Ericsson Approach, Objectory and the Rational Approach, which were combined 1995 to the Rational Objectory Process. The Unified Modeling Language together with the expirience of from Rational Inc. acquired software tool companies formed the Rational Unified Process. The Unified Process is a software development process, that is the set of activities needed to transform a users’s requirements into a software system, but it is also seen as process framework, which can be specialised for different purposes. The three main aspects of the Unified Process are that it is • use-case driven • architecture-centric • iterative and incremental The basic sequence of an RUP project according to [2]: • Get the team together. • Decide what system will be built (there is apparently no other option than to build a system). • Build a use case model and UI prototype. • Use the UML process extensions to build an analysis object model. • Segue into the more conventional UML stuff to do the design – class, state, sequence diagrams and the like. • Think hard about architecture while you assign the designed classes to modules and packages • Test against the use case model. RUP provides some excellent guidance on testing. • Transition to live system and do the post mortem. Element 1: The Problem Situation The methodolgy is concered about the context. This is especially seen in the two core workflows Requirements and Analysis which are mostly important in the first to phases (Inception, Elaboration), but come all along the process, because of it’s iterative nature. As mentioned above the Unified Process is use-case driven. It means that the whole process is controlled by the way the users interact with the system. Every produced model can be traced back to a use case. That the Unified Process is architecture-centric means that also from the beginning of the process there is a strong emphasis on the architecture of the information systems. This includes hardware and frameworks used, distribution and programming languages.

    قیمت فایل فقط 11,700 تومان

    خرید

    برچسب ها : دانلود بررسی فرآیند یکپارچه رشنال , مقاله بررسی فرآیند یکپارچه رشنال , بررسی فرآیند یکپارچه رشنال

    نظرات کاربران در مورد این کالا
    تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
    ارسال نظر