امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
بلوک کد اختصاصی
  • پايان نامه رشته حسابداري با عنوان بررسي عوامل مؤثر بر مطالبات معوق بانك تجارت(در...
  • مقاله مقايسه مرزبان نامه و کليله و دمنه
  • مقاله کامل در مورد ليزر و کاربرد آن در صنعت
  • پاورپوينت تجزيه و تحليل پايانه مسافربري تنکابن
  • کاربرد پردازش تصوير و بينايي ماشين در صنايع غذايي
  • ارزيابي اثرات زيست محيطي احداث سد و نيروگاه بر رودخانه كارون در استان چهار محال ...
  • توازن بار در ابرهاي محاسباتي
  • گزارش کارآموزي رشته روانشناسي صنعتي/سازماني در شرکت مهندسي مواد کاران
  • پايان نامه کارشناسي حسابداري با عنوان تجزيه و تحليل نسبتهاي مالي شرکت زربال ‏
  • پاورپوينت و ارائه کامل هزينه يابي کايزن
  • پايان نامه مهندسي عمران با عنوان شمع (بصورت جامع و کامل)
  • رايانش ابري،توازن بار و تشريح کامل مفاهيم معماري و مديريت در آن
  • پاورپوينت و ارائه کامل برنامه ريزي منابع سازماني
  • پاورپوينت استفاده از روشهاي داده كاوي در تشخيص نفوذ به شبكه هاي كامپيوتري
  • گزارش کارآموزي رشته حسابداري در شرکت نفت
  • پاورپوينت و ارائه مطلب اطلاعات حسابداري

    تاثيرات جنسيت در حقوق كيفري

    چكيده در اين پژوهش تاثيرات جنسيت در حقوق كيفري ايران با مراجعه و ملاحظه قوانين و مقررات اعم از ماهوي و شكلي مورد بررسي قرار گرفت كه مقنن با مد نظر قرار دادن جنسيت زن و مرد،تفاوت و تمايز در برخي موضوعات را اعمال كرده است. در عناوين مجرمانه جرايمي شناسايي گرديده است كه مختص جنس ...

    بحران هويت جنسي

    بحران هويت جنسي

    عنوان تحقيق: بحران هويت جنسي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 20 شرح مختصر: در دنياي امروز، دنيايي كه هر روز از سنتها فاصله گرفته و به سوي مدرنيست مي رود، در همه ابعاد زندگي شاهد دگرگوني و تغيير نقش هاي جنس مخالف اين پرسش را در ذهن مي zwnj;آورد كه نقش حقيقي زن و مرد در يك جامعه چيست؟ آيا ...

    دانلود پايان نامه ارشد قالب word با عنوان بررسي رابطه هوش هيجاني و سبكهاي مقابله با استرس و تاثير جنسيت بر اين رابطه ??? ص

    پايان نامه جهت دريافت درجه كارشناسي روانشناسي باليني موضوع بررسي رابطه بين هوش هيجاني و سبكهاي مقابله با استرس و تاثير جنسيت بر اين رابطه چكيده هدف از اين پژوهش بررسي رابطه هوش هيجاني و سبکهاي مقابله با استرس و تأثير جنسيت بر روي آن در دانشجويان مقطع كارشناسي رشته روانشناسي ...

    دانلود پايان نامه آماده در قالب word با عنوان پايان نامه كارشناسي ارشد عوامل موثر در روسپي گري فحشا 227 ص

    چکيده فصل اول- كليات مقدمه 2 بيان مسأله 5 ضرورت و اهميت تحقيق 8 اهداف تحقيق 10 فصل دوم- ادبيات موضوع گفتار يكم- خانواده 12 تعريف خانواده 14 اهميت خانواده 16 گفتار دوم - آسيبهاي خانواده 19 اختلاف خانوادگي 22 خشونت خانوادگي 24 تجاوز جنسي عليه زنان 26 تجاوز جنسي عليه كودكان 29 فقر و انحرافات ...

    بررسي مقايسه اي ويژگي هاي خانوادگي زنان روسپي و زنان غيرروسپي

    بررسي مقايسه اي ويژگي هاي خانوادگي زنان روسپي و زنان غيرروسپي

    عنوان پايان نامه: بررسي مقايسه اي ويژگي هاي خانوادگي زنان روسپي و زنان غيرروسپي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 192 شرح مختصر: موضوع اين پايان نامه بررسي مقايسه اي ويژگيهاي خانوادگي زنان روسپي و غير روسپي شهر تهران است . سئوال اصلي پژوهش اين است که : آيا بين زنان روسپي و زنان غير ...

    تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران شهرستان پارسيان در سال تحصيلي 93-94

    تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران شهرستان پارسيان در سال تحصيلي 93-94

    اين پايان نامه تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران شهرستان پارسيان در سال تحصيلي 93-94 شامل فايل به صورت word مي باشد توضيحات محصول تعداد صفحه:84 چکيده تحقيق حاضر به تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران ميپردازد. جامعه آماري اين تحقيق دختران و پسران شهرستان پارسيان ...

  • تحقیق معادن زغال سنگ طبس

    تحقیق معادن زغال سنگ طبس دسته: جغرافیا
    بازدید: 67 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 66 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 85

    از ویژگیهای مهم شهرستان طبس چهره سرسبز در تمام فصول سال به علت وجود نخلستان و مركبات می باشد ردپای شهر طبس در پیشینه تاریخی ایران و تحولات سیاسی ، نظامی و اجتماعی دوران هخامنشیان ، ساسانیان ، خلفای اسلامی ، اسماعیلیان ، سلجوفیان ، زندیه و افشاریان نشان از قدمت دیرینه و موقعیت جغرافیائی مناسب این شهر در قلب كویر در قرن گذشته دارد

    قیمت فایل فقط 23,400 تومان

    خرید

    فصل اول : آشنائی با شهرستان طبس

    شهرستان طبس با وسعتی معادل 55460 كیلومتر مربع درشمال شرقی استان یزد واقع و حد فاصل استان كرمان ، یزد و خراسان است .

    جمعیت شهرستان طبس برپایه سرشماری نفوس و مسكن سال 1375 بالغ بر 59351 نفر اعلام گردیده كه پراكندگی آن براساس تقسیمات وزارت كشور به شرح زیر می باشد .

    شهرطبس                  25647 نفر                 دهستان دیهوك          4606 نفر

    دهستان گلش           4014 نفر         دهستان كویر    4087 نفر

    دهستان منتظریه           4311 نفر     دهستان دستگردان    9815 نفر

    دهستان پیرحاجات           1498 نفر     دهستان نخلستان 3203 نفر

    دهستان كوه یخاب           2170 نفر

    از ویژگیهای مهم  شهرستان طبس چهره سرسبز در تمام فصول سال به علت وجود نخلستان و مركبات می باشد . ردپای شهر طبس در پیشینه تاریخی ایران و تحولات سیاسی ، نظامی و اجتماعی دوران هخامنشیان ، ساسانیان ، خلفای اسلامی ، اسماعیلیان ، سلجوفیان ، زندیه و افشاریان نشان از قدمت دیرینه و موقعیت جغرافیائی مناسب این شهر در قلب كویر در قرن گذشته دارد .

    از جاذبه های شهر طبس علاوه بر طبیعت همیشه سبز ، باغهای خرما و مركبات ، مكانهای زیارتی و سیاحتی متعددی است كه پذیرای گردشگران می باشد . از این جمله می توان از آستان مبارك حضرت حسین این موسی الكاظم برادر امام رضا ( ع ) و باغ گلشن ، طاق شاه عباس ، روستای ازمیغان ، سد كریت و ارگ قدیم طبس را نام برد .

    آب و هوا گرم و میزان بارندگی سالانه بین 35 تا 145 میلی متر است .

    شهرستان طبس از طریق جاده های آسفالته به شرح زیر به سایر شهرهای اطراف ارتباط پیدا می كند .

    الف ) طبس – مشهد ( km  566  ) از طریق شهرهای : طبس – بشرویه (km 120 ) ، بشرویه – فردوس (km 85 ) ، فردوس – گناباد (km 65 ) ، گناباد – تربت حیدریه (km 125 ) ، تربت حیدریه – مشهد (km 140 ) .

    ب ) طبس – مشهد (km 533 ) از طریق شهرهای : طبس – دیهوك (km 85 ) ، دیهوك – فردوس (km 100 ) ، فردوس – گناباد (km 65 ) ، گناباد – تربت حیدریه (km 125 ) ، تربت حیدریه – مشهد (km  140 ) .

    ج )طبس – بیرجند (km 270 ) از طریق : طبس – دیهوك (km 85 ) ، دیهوك – بیرجند (km 185 ) .

    د ) طبس – یزد (km 406 ) . از طریق رباط كلمرد و روستاهای رباط خان ، رباط پشت بادام و ساغند .

    ه_ طبس – كرمان (km 522 ) از طریق : طبس – دیهوك (km85 ) . دیهوك – راور (km 285 ) .  راور – كرمان (km 148 ) .

    و ) طبس – شاهرود (km 604 ) از طریق : طبس – خور بیابانك (km 195 ) ، خور – جندق (km 105 ) ، جندق – معلمان (km 144 ) ، معلمان – دامغان (km 100 ) ، دامغان – شاهرود (km 60 ) .

    موقعیت ویژه جغرافیائی ذخایر زغال سنگ طبس و همجواری آن با ذخایر سنگ آهنهای بزرگی چون چادرملو . بافق و خواف با محوریت راه آهن مشهد – طبس – چادرملو- بافق و جاده یزد – طبس امكان توسعه پایدار در جهت صنعت فولاد و خطه شهرستان طبس را فراهم می آورد .  ( شكل شماره ( 1 ) راههای ارتباطی را نشان می‌دهد )

    تاریخچه مطالعات درباره زغالخیزی طبس

    بررسی مناطق زغالدار طبس برای اولین بار در سال 1347 توسط اكیپ های اعزامی از واحد كرمان آغاز شد و به دنبال آن در سال 1349 كارشناسان روسی شركت ذوب آهن ایران به منظور تعیین كیفیت ، از لایه های زغالی ناحیه نایبند نمونه برداری كردند . سپس در سال 1352 و 1353 به منظور مطالعات جامعتر گروههائی از كارشناسان روسی و ایرانی به مناطق زغالدار اعزام گردیدند و در ارتباط با زغالخیزی، استراتیگرافی رسوبات تریاس – ژوراسیك و كیفیت لایه های زغالی مطالعاتی انجام دادند . با توجه به نتایج مطالعات مذكور در سال 1355 گروه بزرگی از زمین شناسان واحدهای مختلف شركت ذوب آهن به سرپرستی آقایان . ف – جهانبخش و س – گلوبیف به منظور بازدید و بررسی های بیشتر ، عازم مناطق زغالدار حوضه طبس  شدند .

    براساس این مطالعات حدود گسترش رسوبات زغالدار ایران ( تریاس – ژوراسیك ) در حوضه زغالدار طبس مشخص گردید و وجود زغالهای كك شو در نواحی شرق حوضه ( پروده و نایبند ) و زغالهای حرراتی در ناحیه غربی ( مزینو ) مورد توجه قرار گرفت .

    در سال 1356 به منظور ادامه مطالعات یاد شده گروههای اكتشافی مركب از كارشناسان روسی و ایرانی در منطقه مستقر شدند و به انجام عملیات پی جوئی زمین‌شناسی پرداختند ولی به دنبال واقعه اسفبار زلزله طبس در شهریور ماه سال 1357 این فعالیتها متوقف گردید .

    پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، فعالیتهای زمین شناسی از دیماه 1358 مجدداً از سرگرفته شد ، در این مرحله تهیه نقشه زمین شناسی به مقیاس 50000 : 1 از نواحی پروده ، نایبند و مزینو در  دستور كار قرار گرفت و با تاسیس واحد اكتشافی طبس در اواسط سال 1359 ، انجام كلیه عملیات كه قبلاً توسط دفتر اكتشاف شركت ملی فولاد ایران اجرا می شد بر عهده این واحد گذاشته شد .

    در سال 1369 ، با توجه به نتایج بدست آمده از عملیات اكتشاف مقدماتی مناطق پروده I  و II  و III  و مطالعات امكانپذیری احداث معدن ، در دستور كار قرار گرفت و بدین منظور قراردادی با شركت ADAM  ( كه تركیبی از چند شركت كانادائی و انگلیسی است ) منعقد گردید .

    شركت مذكور مطالعات امكانپذیری را در سال 1369 انجام داد و براساس آن استخراج كانسار زغالسنگ پروده را از نظر فنی و اقتصادی امكانپذیر اعلام نمود . به دنبال آن در سال 1370 قرارداد طراحی تفصیلی معادن فاز یك و طراحی مقدماتی معادن فاز دو، با شركت یاد شده منعقد شد و از بهمن ماه همان سال كارشناسان این شركت در طبس مستقر و پس از 2 سال ، كار طراحی معادن را به پایان رساندند .

    اطلاعات كلی در مورد ناحیه پروده :

    موقعیت جغرافیائی :

    ناحیه پروده با وسعتی حدود 12000 كیلومتر مربع در 75 كیلومتری جنوب شهرستان طبس در محدوده عرض جغرافیایی  ً  5 و 0  33  تا ً  50 و 0  32 و طول جغرافیائی ً  15  و 0  57 تا ً  45 و 0  56 قرار گرفته است . شمال ناحیه رادشت كاملاً هموار و باتلاقهای نمك قرار گرفته و به سمت جنوب رسوبات تریاس و ژوراسیك ، ارتفاعات نه چندان مرتفع را به وجود آورده است ، شرق ناحیه به ارتفاعات شتری و غرب آن به ارتفاعات كمر مهدی محدود می شود .

    ناحیه زغالدار پروده از نظر مورفولوژی از شمال به جنوب تغییراتی را به شرح زیر نشان می دهد : در حد فاصل گسل رستم تار خنمون لایه های زغالی عموماً پستی و بلندی های زیاد و دره های نسبتاً عمیق به چشم می خورد ، پس از آن تا مرز رسوبات تریاس – ژوراسیك ( باند گراولیتی ) پستی و بلندی ها كاهش یافته و بخش اعظم این محدوده از زمین های هموار ، همراه با تپه ماهورهای با ارتفاع كم تشكیل شده است از محل باند گراولیتی تا تپه های گنبدی آهك طبس ، مجدداً رلیف منطقه ناهموار و ارتفاعات و دره های عمیق فرم منطقه را دگرگون می كند ، پس از تپه های آهكی طبس تا انتهای منطقه ( گسل قوری چای ) دشتی كاملاً هموار وعموماً پوشیده از آلودیوم به چشم می خورد .

    ارتفاع متوسط ناحیه زغالدار پروده از سطح دریا 850+ متر می باشد كه مرتفع ترین نقطه آن در غرب 1047 + ( حوالی حفاری 87 دریال جنوبی آنتی كلین پروده I ) و پست ترین أن در شرق 730 + متر ( حوالی حفاری 10 ) قرارگرفته است .

    شرایط آب و هوائی :

    ناحیه پروده جزو مناطق كویری با آب و هوای خشك و قاره ای محسوب می شود كه نوسانات درجه حرارت شبانه روزی و ماهیانه آن زیاد می باشد . حداكثر درجه حرارت  شهر طبس در تابستان 49 + درجه سانتیگراد و در فصل زمستان تا 5 – درجه سانتیگراد می رسد  .

    اغلب ماههای سال خشك یا كم باران بوده ومعمولاً در فصل زمستان و اوایل فصل بهار باران نسبتاً كمی می بارد .

    در منطقه مورد مطالعه رودخانه های دارای جریان دائمی وجود نداشته ولی رودخانه‌های متعدد فصلی كه معمولاً جریان آب در آنها به هنگام بارندگی به صورت سیلاب (خصوصاً در مسیر جاده طبس به پروده ) دیده می شود . جهت اكثر رودخانه ها از غرب به شرق و به سمت باتلاق واقع در شمال ناحیه زغالی می باشد .

    ناحیه زغالدار پروده عاری از پوشش گیاهی بوده و تنها بوته های خار بصورت پراكنده به چشم می خورد .

    راههای ارتباطی به معدن پروده :

    شهر طبس از دو طریق به معدن پروده ارتباط پیدا می كند :

    الف ) از طریق جاده جدید یزد : طول این مسیر از شهر طبس تا معدن پروده 75 كیلومتر است . این مسیر از كیلومتر 24 محور طبس –یزد انشعاب گرفته و پس از طی 51 كیلومتر به معدن پروده منتهی می شود .

    ب ) از طریق روستای خسروآباد ، كریت و فهالنج : طول این مسیر از شهر طبس تا معدن پروده 82 كیلومتر است و در كیلومتر 51 با جاده قبلی تلاقی می كند .

    جمعیت روستاهای مسیر طبس به معدن به شرح زیر می باشد :

    خسروآباد ( 1205 نفر ) . كریت ( 1450 نفر ) و فهالنج ( 1335 نفر )

    فرودگاه طبس در حال حاضر در حال بهره برداری بوده و در هر هفته دو پرواز  از تهران ( بصورت رفت و برگشت ) و سه پرواز از مشهد ( به صورت رفت و برگشت ) در حال انجام است .

    شكل شماره ( 2 ) راههای ارتباطی طبس به معادن را نمایش می دهد .

    عملیات اكتشاقی :

    در ناحیه زغالدار پروده تا كنون عملیات اكتشافی وسیعی انجام شده كه گزارشات مربوط به آنها به شرح زیر ارائه شده است .

    • گزارش میاندوره ای ناحیه پروده در سال 1362 در حد پی جوئی و پی جوئی تفصیلی
    • گزارش عملیات اكتشاف پروده I (سال 1365 ) تفصیلی تا افق 600 + و مقدماتی افقهای پائین تر .
    • گزارش عملیات اكتشاف مقدماتی پروده دو ( سال 1367 ) .
    • گزارش عملیات اكتشاف مقدماتی پروده سه ( سال 1369 ) .

    پس از ارائه گزارش عملیات اكتشاف مقدماتی پروده سه در سال 1369 ، مطالعات امكان پذیری مناطق اكتشاف شده ، توسط شركت ADAM آغاز شد . به موازات این مطالعات ، عملیات اكتشافی جدیدی در مناطق پروده یك ، پروده دو و پروده سه از سرگرفته شد و عملیات اكتشاف پروده شرقی كه در حال انجام بود متوقف گردید . همچنین تهیه گزارش اكتشاف منطقه پروده چهار كه عملیات اكتشاف مقدماتی آن با حفر 114 حلقه چاه به پایان رسیده بود ، به عهده مشاور ADAM گذاشته شد و تهیه گزارش بخش اكتشاف شده پروده شرقی از اولویت حذف گردید .

    قبل از اتمام عملیات اكتشاف تفصیلی در مناطق پروده یك ، پروده دو و پروده سه و ارائه گزارشهای اكتشافی مربوط به آنها ، مطالعات امكانپذیری طراحی مقدماتی معادن مركزی ، 1 ، 2 ، 3 ، 4 انجام و به دنبال آن طراحی تفصیلی معادن فاز یك ( معدن مركزی ، یك و دو ) نیز به پایان رسید .

    در حال حاضر اگر چه طراحی تفصیلی معدن فاز یك انجام شده ولی با توجه به حجم عملیات اكتشافی جدیدی كه در مناطق پروده صورت گرفته و همچنین اجرای عملیات گسترده اكتشافی در مناطق پروده چهار و شرقی ، تهیه گزارش اكتشافی آنها اجتناب ناپذیر می باشد . به همین دلیل تهیه گزارشهای یاد شده به شرح زیر در دستور كار دفتر فنی اكتشاف قرار داده شده است .

    • تهیه و تكمیل مدارك ، نقشه ها و گزارش اكتشاف تفصیلی پروده یك
    • تهیه و تكمیل مدارك ، نقشه ها و گزارش اكتشاف تفصیلی پروده دو
    • تهیه مدارك ، نقشه ها و گزارش اكتشاف تفصیلی شیت 2 .
    • تهیه مدارك ، نقشه ها وگزارش اكتشاف تفصیلی شیت 4 .
    • تهیه مدارك ، نقشه ها و گزارش اكتشاف مقدماتی شیت 6 .
    • تهیه مدارك ، نقشه ها و گزارش اكتشاف مقدماتی شیت 8 .
    • تهیه مدارك ، نقشه ها و گزارش اكتشاف شیت 5 .
    • تهیه مدارك ، نقشه ها و گزارش اكتشاف شیت 7 .
    • تهیه مدارك ، نقشه ها و گزارش اكتشاف شیت 9 .
    • تهیه نقشه زمین شناسی غرب پروده یك
    • تهیه مدارك ، نقشه ها و گزارش اكتشاف غرب پروده یك

    به طور كلی عملیات اكتشافی شامل مراحل زیر می باشد :

    • عملیات نقشه برداری : كه خود این عملیات مراحل زیر تقسیم می شود .

    الف ) تهیه نقشه های توپوگرافی به مقیاس 5000 : 1 ناحیه پروده

    ب ) تهیه نقشه های توپوگرافی 500 : 1  و 1000 : 1

    ج ) ایجاد نقاط مثلث بندی

    د ) ایجاد شبكه ترازیابی

    ه_ ) تعیین مختصات و ارتفاع نقاط حفاری

    و ) عملیات نقشه برداری به منظور تهیه نقشه های زمین شناسی به مقیاس 5000‌:‌1

    2 –عملیات حفاری

    درناحیه پروده و مناطق همجوار تا كنون تعداد 646 حلقه چاه به متراژ 223785 متر حفر گردیده كه از این تعداد حفر 45 حلقه چاه به متراژ 21000 متر توسط یك شركت پیمانكار چینی و بقیه عمدتاً توسط اكیپ های حفاری مجتمع زغالسنگ طبس و بعضاً اكیپ های حفاری واحدهای شاهرود و زیراب صورت گرفته است . چاههائی كه توسط پیمانكار چینی حفر شده عمدتاً در غرب پروده یك و بلوك جنوب غربی پروده دو  واقع شده اند .

    كیفیت كارحفاری :

    سطح نمونه گیری از لایه های زغالی خصوصاً در حفاری های قدیمی پائین بوده و در مجموع میزان نمونه گیری از لایه 1 C  حدود % 70 ، لایه 2  B حدود % 60 و لایه های
    1 ‌B ، 2C و D  حدود % 50 بوده است .

    البته در چاههائی كه از سال 1369 به بعد حفر شده ، خصوصاً آنهائی كه به پیمانكار چینی مربوط می شود ، میزان نمونه گیری از لایه های زغالی عموماً تا % 80 افزایش پیدا می كند .

    كرن حاصل از عملیات حفاری بطور روزانه توسط زمین شناس چاه مورد بررسی و مطالعه دقیق قرار گرفته و نتایج حاصله در دفاتر برداشت ثبت گردیده است . چاههای حفاری پس از خاتمه عموماً با گل حفاری پر شده اند ( تنها تعداد معدودی از چاهها سیمان شده اند ) این پدیده خصوصاً در چاههای عمیق و چاه هائی كه دیواره آنها ریزشی بوده برای عملیات معدنی آینده خطر بالقوه ای خواهد بود . برای پیشگیری از این خطر اطلاعات مربوط به وضعیت چاه های متروك طی جداولی در گزارشات هر منطقه منعكس می باشد ، تا طراحان معدن تمهیدات لازم را پیش بینی نمایند .

    3- مطالعات ژئوفیزیكی :

    عملیات چاه پیمائی ژئوفیزیكی تقریباً دركلیه حفاریهای ناحیه پروده ( بجز تعداد معدودی كه به علت ایجاد سانحه چاه پیمائی نشده اند ) انجام گرفته است . این عملیات عمدتاً بوسیله 2 دستگاه كاروتاژ

    قیمت فایل فقط 23,400 تومان

    خرید

    برچسب ها : معادن زغال سنگ طبس , معادن , زغال , سنگ , طبس , آشنائی با شهرستان طبس , جمعیت شهرستان طبس

    نظرات کاربران در مورد این کالا
    تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
    ارسال نظر